MasterClass BisnesJaya Academy

>> Ingin berjaya dalam bisnes dengan cara yg pantas, mudah, & maksimum income? <<
 
[ SERTAI PROGRAM #ILMU/ SEMANGAT/ PLATFORM #PROVEN #1 MALAYSIA ➡ ‘MasterClass BisnesJaya Academy’ (MBA-2018) ]
 
Bersama Pakar/MultiJutawan Hatrik Network Marketing Pantas #1 Malaysia, Dato’ Hjh Jahlilawati Abu Bakar. Sejak 2009, Dato Jah telah melahirkan ribuan orang berpendaptan 4, 5, 6 angka sebulan & berbelas-belas orang jutawan dlm tempoh 2 tahun.
 
Dapatkan ilmu & semangat di BisnesJaya Academy (BJA) sambil menjana pendapatan di platform BisnesJaya Group (BJG) melalui program part-time 3 bulan ini yg sesuai untuk usahawan tidak kira network marketing atau konvensional, kerja makan gaji atau tidak kerja, suri atau sura rumah, juga student IPTA atau IPTS. Kelas bersemuka berlangsung 2 minggu sekali 9.30am-5.30am selama 6 kali/kelas bersamaan 12 minggu/3 bulan anda akan bersama DJah!
 
✅ Memulakan perniagaan atau mengembangkan perniagaan, kedua-duanya sesuai utk hadir ke program MBA ini,  yg penting SERIOUS ada kemahuan nak berjaya. DJah akan tunjukajar ilmu/semangat/platform kejayaan bisnes, bagi bantuan dari segi masa, tenaga, usaha, & wangringgit (dgn bagi diskaun kursus2 DJah). Tanpa bimbingan yg betul pasti bisnes akan gagal.
 
✅ Program MBA akan mendalami teknik, strategi, tips yg DJah telah aplikasikan hingga berjaya pecah rekod di ketiga-tiga bisnes yg beliau ceburi.
 
✅ DJah sendiri sebagai tenaga pengajar utama program MBA ini.
 
✅ Program MBA ini adalah flexible & sesuai utk ramai diluar sana kerana kelas diadakan pada hujung minggu Sabtu shj, selebihnya buat sendiri dari rumah atau dari mana2 shj secara online atau offline.
 
✅ Assignment pula adalah berdasarkan bisnes masing2, atau nak lagi tepat, pilih bisnes2 dari platform BJG, ada yg modal serendah 98 henggit shj!
 
✅ Support & coaching diberi sepanjang 3 bulan program berjalan, bersama leader2 BisnesJaya & DJah sendiri utk membantu melancarkan lagi ilmu2 ini agar bisnes anda lebih maju.
 
✅ Program MBA ini bukan mengajar bahagian teori shj tetapi menitikberatkan bahagian praktikal di mana anda akan mengaplikasikan ilmu yg dipelajari di MBA ini.
 
✅ Berbanding dgn program lain di pasaran, Sifu/Mentor yg mengajar MBA ni memang proven telah berjaya dlm bisnes yg diceburi hingga ke peringkat multijutawan, pecah rekod dunia lagi, dlm masa yg pantas, bukan sekali, bukan 2 kali, malah 3 kali, & telah melahirkan ribuan orang berpendaptan 4, 5, 6 angka sebulan & berbelas-belas orang jutawan dlm tempoh 2 tahun 💪🔥.
 
✅ Yg penting – ilmu/semangat/platform dlm program ini adalah proven, bukan kira basic atau intermediate atau advance, yg penting jika di implement – insyaAllah berjaya!
 
✅ Anda juga dapat buat networking bersama rakan2 baru sekelas yg positif yg mempunyai matlamat yg sama menjayakan bisnes.
 
✅ At the end of the program 3 bulan MBA, anda akan diberikan SIJIL dari BJA,
 
✅ Yg lagi penting by that time anda dah jana income ribuan angka sebulan, insyaAllah! 💰
 
✅ Selepas itu, anda akan dapat support/talian hayat personal direct dr DJah & Leader2 BisnesJaya selama 3 bulan selepas kelas MBA tamat.
 
👉 Ada 6 modul di dalam Program MBA, topik2nya merangkumi:-
▪Buka Minda, ▪Product Knowledge, ▪Marketing Plan Details, ▪Maksimum Income, ▪Matlamat/ Impian/ WHY, ▪Superb Prospecting, ▪Superb Network Development, ▪Best Seller Books Review, ▪Rahsia Kejayaan DJah, ▪Tanya DJah Apa Shj, ▪Sharing WHY, Online Marketing – ▪Website, ▪Blog, ▪SEO, ▪Facebook, ▪Instagram, ▪Youtube, ▪eMail, ▪WhatsApp. 
 
Selain modul2 dlm MBA tu, 12 minggu bersama DJah,
✅ Banyak la cerita2 personal yg akan DJah kongsikan, personal berkaitan kejayaan & kegagalan DJah, agar di jadikan ikhtibar, panduan & sempadan.
✅ DJah juga akan bantu anda utk mengenali bisnes yg BAGUS utk memudahkan kejayaan anda,
✅ Bisnes yg SCAM skim cepat kaya supaya anda tidak terjebak, jgn main2 scam ni boleh menghancurkan kehidupan, DJah dah melaluinya.
✅ Juga selain kelas dibuat di BJA, ada kelas yg akan dibuat di KEDIAMAN DJAH 👍, kita BBQ santai2 dulu sebelum kelas mula 🤪
 
 
❗ *_“Saya amat beruntung berjaya dalam bisnes pertama yg saya ceburi secara serious pada tahun 2009 iaitu 9 tahun yg lepas, kerana saya mendapat sifu/mentor yg tepat!, selain dapat ilmu dari guru2 lain, pembacaan buku, menghadiri kursus2 lain, pengalaman hidup, rakanniaga yg bagus, usaha saya sendiri, doa ibubapa, & dgn izinNya. Kpd yg nak shortcut cara yg betul capai kejayaan, kpd yg masih tergapai-gapai di luar sana, tercari-cari macam mana nak berjaya dgn cara yg betul, cepat, senang, & dapat banyak income – usah buang masa lagi, masuk ke ‘spin mesin basuh’ saya ini 🙂 Saya telah menjalankan program ini selama 9 tahun on-off, bezanya kali ini saya buat lebih sistematik & brandingkannya. Seperti yg kita semua tahu ilmu kejayaan dalam bisnes amat luas, saya tidak mengatakan ilmu saya ini yg terbaik cuma apa yg boleh saya katakan adalah ilmu ini gud enough, proven, jika di aplikasikan, boleh menjadikan anda jutawan, dgn izinNya. & Program MBA ni murah giler.. itu saya pasti 🤪 , siapa yg tak join dia lah yg rugi.. takkan dapat kat luar tu program seumpama ini….”
~ Ikhlas, Dato Jah 🚀_*
 
🔥 Ramai yg telah berjaya bersama DJah, anda juga dijemput utk turut serta berjaya bersama DJah dgn pantas, mudah, & maksimum income. Rebut peluang ini, tempat adalah TERHAD & EKSKLUSIF sebab DJah nak lebih dekat, bagi ‘personal touch’ kat semua students beliau agar ilmu yg di sampaikn lebih terkesan. Sertai program MBA ini. Nantikan update terkini.
 
~Jumpa anda dipuncak multijutawan! 💪❤

Address:  51-2, Jalan BK 5A/2 Bandar Kinrara, 47180 Puchong, Selangor

 Map: https://goo.gl/maps/Ff2jXz6Btkq

Email:  care@bisnesjayaacademy.com

Nak ke BisnesJaya Academy dgn public transport boleh naik LRT turun di Kinrara BK5. Jalan melenggang dlm 10 minit..

©   2009-2018  BisnesJaya Academy. All rights reserved.