Background Coach Zairul Hisham

  • Jurutera di salah sebuah Institut Pengajian Tinggi Awam Terkenal di ibu negara dalam bidang Kejuruteraan Kimia (Persekitaran) selama lebih 10 tahun
  • Pemegang Degree Sarjana Muda Kejuruteraan Kimia
  • Staf Teknikal Contoh & Pekerja Cemerlang Syarikat
  • Certified Environmental Professional in Industrial Effluent System System (CEPIETSO)
  • Certified Environmental Professional in Scheduled Waste Management (CePSWaM)
  • Internet Marketer registered Google G Suite Cloud Certification
  • Leader Network Marketing Tone Excel,Tone WOW,Affliate Marketing & C2Joy

MasterClass Digital Marketing

[#StayAtHome] Sebelum ni selalu fikir nak belajar online marketing kena pergi masuk kelas & bayar yuran mahal-mahal. 💰💰

Rupa-rupanya dengan duduk rumah pun dah boleh belajar online marketing. 😱😱

Login ke dalam ZOOM je dah boleh belajar. Tak perlu susah payah keluar sana-sini lagi.

[ALERT] – KINI DIBUKA
PENDAFTARAN KE MASTERCLASS DIGITAL MARKETING!

Produk dah bagus tapi sayang cara marketing tak sampai pada pelanggan. Tak de siapa nak beli.

Ramai usahawan yang tersilap tentang perkara ni. Hujungnya menyebabkan bisnes tak dapat bertahan lama sebab tak tahu mana satu yang patut buat dulu.

Kena jelas satu perkara bila anda ada produk untuk dijual adakah orang tahu tentang produk anda tu??

Jgn terlalu direct menjual. Sbb orang pun belum kenal kita dh kenapa nk beli kan?

Akan ada orang yg akan membeli dgn anda. Tapi mungkin tak seramai yang anda nak.

Bila dah jadi macam ni, try improve cara marketing anda di semua platform digital media sosial.

Sebab tu kena hadir ke MasterClass Digital Marketing BisnesJaya Academy. Belajar cara bagaimana nak bagi 2.6billion pengguna media sosial nampak produk anda.

Boleh belajar Strategi Marketing Facebook, Messenger, Whatsapp, YouTube ,Email, Google dan banyak lagi.

Zaman dah BERUBAH, cara usahawan pun dah berubah. Jika kita tidak berubah, kita terlepas peluang cara terkini usahawan buat bisnes/duit.. cara terkini yg lebih EFEKTIF & EFISIEN!

Samada kita mahu atau tidak mahu, suka atau tidak suka, kita tetap kena menerimanya, tetap kena mengakuinya => ZAMAN DIGITAL. Fullstop. Jadi baik kita terlibat buat duit bersamanya.

ANDA BERUBAH,
ATAU ANDA DIUBAH.

BisnesJaya MasterClass Digital Marketing ni sesuai sangat untuk mereka yang:

✔ Zero knowledge ttg online bisnes
✔ Tak cukup duit nak bayar kelas yang mahal
✔ Usahawan yang belum onlinekan bisnes
✔ Tak nak spend beribu untuk iklan berbayar
✔ Nak guide praktis step by step sampai jadi
✔ Dah frust attend macam-macam modul training tapi tak xde result

Jemput sertai Training

MasterClass Digital Marketing

Utk urusan preview, training, sgm, event, tools, merchandise – sila liase direct dgn Staf/Leader DJ
👉 Operation Director BisnesJaya
Pn. Siti Rohani @ Kak Ani @ KA
Hp no. 017-879 5445

BisnesJaya Academy
51-2, Jalan BK 5A/2, Bandar Kinrara 5, 47180 Puchong, Selangor
Map: https://goo.gl/maps/Ff2jXz6Btkq
Waze: Bisnesjaya

Ini sedikit sebanyak perkara yang akan belajar nanti:

1) Rahsia 1 : Cara Dapatkan Pelanggan Berkualiti Di Online.

Rahsia Teknik “Zero Cost Marketing” yang tak pernah didedahkan di mana-mana seminar bagaimana untuk mendapatkan ‘ready buyer’ di online untuk ‘close-kan’ tanpa perlu follow up berkali-kali.

2) Rahsia 2 : Teknik ‘Guerilla’ Marketing

Rahsia strategi underground internet marketer di US buat kali pertama didedahkan di Malaysia untuk buat pelanggan serah duit dengan belian produk secara “effortless”.

3) Rahsia 3 : Kunci ‘Close Sale’

Ramai usahawan setiap kali buat sale kena ‘bluetick’ dengan pelanggan. Saya akan dedahkan skrip untuk ‘pukau’ mereka buat belian secara rela hati tanpa perlu buat mereka menyampah pun.

So, berapa yang anda perlu bayar untuk belajar di dalam BisnesJaya MasterClass Digital Marketing?

Berita baik buat anda! Bersempena dengan PKP, kami nak berikan promo early bird  

Harga asal tiket MasterClass Digital Marketing adalah
RM480

Tapi TUNGGU dulu…

BUKAN RM300

Tapi 

Tungguuu ade lagi.. untuk tempoh terhad 

Special Offer
Offer Harga Onboarding-03

Banyak diskaun bagi ni, tak sambut rugi lerrr.. next MDM tak pasti lagi diskaunnya banyak ker tak.

Ya! Dengan harga serendah ini anda dapat belajar strategi marketing pelbagai channel pemasaran seperti:

⭐ Facebook

⭐ Google

⭐ Messenger Marketing

⭐ Whatsapp Marketing

⭐ Youtube 

⭐ Google My Business 

Saya bongkarkan ‘real case study’ LIVE bagaimana hanya menggunakan teknik Zero Cost Marketing dapat mesej bertubi-tubi masuk ke henpon & buat pelanggan serah duit hanya guna keyword.

Orite! So macam mana nak daftar?

Anda boleh daftar promo ini dengan klik link pendaftaran di bawah sekarang.

Untuk 15 org yang mendaftar awal dapat lagi EXTRA BONUS, 1 sesi support training ulangan PERCUMA.

Jadi, jangan lepaskan peluang anda untuk belajar online marketing pada harga super special sekarang!

❗ Sekiranya anda tidak berpuashati dgn training ini, BisnesJaya Academy akan PULANGkan balik DUIT ANDA! MONEY BACK GUARANTEE! So, tiada risiko! Mana ada training lain buat macam nih!

❗ TEMPAT TERHAD. Cepat order tiket sebelum kehabisan.

Training MasterClass Digital Marketing ini terbuka kpd semua.

Klik butang di bawah dan mula book seat anda sekarang!

 

MDM

"If u want to go fast => go ALONE!

If u want to go fast, farrrrr, & BIG => let's go TOGETHER!"

❗ Tempat terhad, sapa cepat dapat.

“GET THE KNOWLEDGE RIGHT’

#BisnesjayaAcademy
#MasterclassDigitalMarketing

Address:  51-2, Jalan BK 5A/2 Bandar Kinrara, 47180 Puchong, Selangor

 Map: https://goo.gl/maps/Ff2jXz6Btkq

Waze: Bisnesjaya

Nak ke BisnesJaya Academy dgn public transport boleh naik LRT turun di Kinrara BK5. Jalan melenggang dlm 10 minit..

©   2009-2020  BisnesJaya Academy. All rights reserved.