Sertai Program

#ILMU/ SEMANGAT/ PLATFORM 

#PROVEN  #1 DI MALAYSIA

Bersama Pakar/ MultiJutawan Hatrik

Usahawan Pantas #1 Malaysia/ Top 10 Malaysia 2017,

Dato’ Hjh Jahlilawati Abu Bakar

SIGNATURE training

Special Coaching Dato’ Jah

(SCDJ) 

Semua orang tahu nak berjaya dalam sesuatu bidang tidak kira any bisnes – network marketing atau conventional, any pekerjaan, dunia akhirat.. nak berjaya kena ada ILMU!
 
Dapatkan ilmu dari MENTOR yang TEPAT dalam bidang tersebut yang bukan sahaja telah pun berjaya DIRI SENDIRI tetapi juga menjayakan ORANG LAIN, dan dengan cara yang BETUL.
 
Siapa lagi kalau bukan Dato’ Hjh Jahlilawati Abu Bakar (Dato Jah) yang telah berkecimpung dalam bidang keusahawanan selama 9 tahun, memegang gelaran Triple MultiJutawan Lejen Pantas Proven, 6 Figure Income Sebulan, Top Sponsor Syarikat.. di TIGA bidang usahawan iaitu Kesihatan air (Kangen Water, PEMECAH REKOD DUNIA – THE FASTEST IN THE WORLD!), Telekomunikasi (Tone Excel), dan e-Pendidikan (Score A).
 
Dato’ Jah menerima banyak pertanyaan dari seluruh Malaysia melalui fb/ wa/ sms/ email/ call minta share tips dan teknik kejayaan pantas Dato’ Jah. Apalah sangat yang Dato Jah boleh share dengan menaip di fb/ wa/ sms/ email… call tu ok lagi tapi still tak cukup… Jadi Dato’ Jah buat SCDJ ini untuk sharing dengan anda semua.. jangan lepaskanlah sesi penting training ini.
 
Ilmu yang Dato’ Jah share di SCDJ bukan teori semata-mata, ianya adalah ilmu yang Dato’ Jah perolehi dari pelbagai Sifu-sifu hebat, baik secara langsung dengan menghadiri training mereka, juga melalui pembacaan buku, dalam & luar negara; malah ilmu praktikal apa yang Dato’ Jah sendiri lakukan. Ini ilmu Triple Multijutawan Lejen Pantas Proven, Dato’ Jah share tips teknik efektif dan efisien macam mana nak berjaya dengan pantas, mudah, dan dapat RM banyakkkkk….
 
Pengalaman 29 tahun di bidang usahawan (9 tahun) hingga ke peringkat Jutawan dalam masa hanya setahun dan MultiJutawan 2 tahun sahaja, di samping pengalaman bekerja makan gaji (20 tahun), Dato’ Jah blendkan dan compactkan dalam masa 8 jam curahkan bagi ilmu ni kepada anda – short cut kan pembelajaran anda!
 
Jadi, rebutlah ilmu ini, pastikan anda dan rangkaian anda dapat ilmu ini, nanti anda jugak yang senang buat bisnes!

Anda nak ada MENTOR yang boleh guide anda, antaranya dalam perkara-perkara berikut?

▪ Kat mana nak cari prospek? i.e. nak pasarkan produk/ servis anda? Online & offline, orang yg kita kenal & tak kenal, dll. – lengkap semua caralah.

▪ Apa & bagaimana yang terbaik nak cakap (offline) & tulis (online – copywriting) mengenai produk/ servis anda? Ini penting, silap cakap/ tulis – orang tak beli/ join.

▪ Apakah ciri-ciri seorang usahawan yang berjaya? Dengan cara yg betul, cepat, senang, & banyak income. Ada mentor nak tunjuk ajar, apsal nak buat cara salah, lambat, susah & dapat sikit income.

▪ Rahsia PENYEBAB kejayaan anda? Ini yg paling penting! 

Dari bukan sembarangan MENTOR,

mentor yang dah PROVEN berjaya & menjayakan..

Jemput datang ke SIGNATURE training

Special Coaching Dato’ Jah (SCDJ)

 
UPCOMING DATE – TO BE ADVISED

Kepada yang dah datang training SCDJ ini, jemput ULANG datang untuk nak MAHIRkan, bukan sekadar TAHU. Dengan tahu sahaja cukup untuk diri anda sendiri, tapi nak CONVINCE orang lain, kena mahir.

Sangat penting juga utk RECHARGE SEMANGAT & ILMU agar lebih laju lagi MOMENTUM anda (momentum sangat penting dlm biz network marketing), & lebih PANTAS & TUNTAS lagi KEJAYAAN ANDA!

Address:  51-2, Jalan BK 5A/2 Bandar Kinrara, 47180 Puchong, Selangor

Email:  care@bisnesjayaacademy.com

Copyright 2018 (C) | BisnesJaya Group | BisnesJaya Resources